Unga konstnärer ställer ut i Stoa

18.01.2012 kl. 10:20

Unga konstnärer ställer ut i Stoa. När lärarna förra veckan började fundera på nästa läsårs tema, var det någon som undrade om kursdeltagarna överhuvudtaget har lagt märke till det här årets tema närmiljön. På det kan jag nu svara: åtminstone de unga konstnärer som under hela hösten jobbade kring det här temat och nu ställer ut i Galleri Stoa i Östra centrum. Det är helt ljuvliga alster de har åstadkommit! Utställningen Österled är öppen fram till den 26 januari.

Konst-workshop för 7–12-åringar

Yasmin Ferrera
Lecas Espada
Julia Huovinen
Olivia Klippa
Daniela Michelsson
Jenny Myrberg
Moa Myrberg
Julia Nybom
Henny Parikka
Sara Potrykus
lärare: Hanna Uggla

Även om största delen av utställningen upptas av de ungas alster finns också några vuxenkurser representerade, här t.ex. alster från kursen Silversmide – från design till smycke med Nora Seeck.

 
 
 
Kommentarer (1)
Det fanns ju mera där också; http://niklasgerkman.ratata.fi/post/337742/
niklasgerkman.ratata.fi18.01.12 kl. 10:55
Uuups, jag hade tydligen missat din kommentar Niklas - förlåt! Du har alldeles rätt att där fanns en massa annat också. Det var faktiskt alla konstgrupper i Arbis Östra som ställde ut men jag valde att fokusera på barnen för det var första gången - såvitt jag vet - som en barngrupp ställde ut och det ordnades en officiell vernissage tillsammans med dem. filialföreståndaren Moa
17.02.12 12:47

Personalen på Helsingfors arbis bloggar om livet på och utanför Arbis.

Senaste kommentarer

14.02, 12:28Lapptäcken på Arbis av Helena
14.11, 23:47Vart har kattmänniskan tagit vägen? av Dessis och Esskils matte (som också gillar hundar)
23.10, 19:47"Så otroligt vänligt!" av